Appartement van 93 m² met zuid gericht terras, uniek zicht op water én ondergrondse parkeerplaats te Oelegem

Verhuurd Rundvoortstraat 4 1.1 R1 2520 Oelegem
Routebeschrijving
IN OPTIE!

Appartement 1.1 : 1ste rechts R1

Prachtig recent appartement met lift gelegen in een zeer rustige buurt te Oelegem, doch dicht bij het centrum met een prachtig uniek zicht op het Albertkanaal. Dit herdefinieert leven langs het water in alle rust en luxe.

Inkom met veiligheidsdeur, open keuken met eikfineer maatkasten, Corian werkbladen en inductiekookplaat met ingebouwde dampkap , ruime leefruimte met overal zicht op het water via de grote raampartijen, ideaal georiënteerd terras, aparte wasplaats, luxe badkamer met douche, ligbad, dubbel lavabo, separaat toilet, 2 slaapkamers.

Het appartement ingericht met de beste materialen is ook reeds geschilderd, voorzien van lichtarmaturen en ingebouwde spots.

Elk appartement geniet van 3 dubbele beglazing, alsook private aangesloten zonnepanelen, zodoende de appartementen een bijzonder laag energieverbruik zullen hebben.

In de vaste kost, zit dus het onderhoud van het gebouw, gemeenschappelijke delen, de tuin, beheer EN een ondergrondse staanplaats nr. P1 + ... ondergrondse berging.

Maandelijkse basishuur: € 995 (inclusief buitenstaanplaats) + € 130 algemene onkosten (onderhoud gebouw en gemeenschappelijke delen, de tuin, beheer, voordeel zonnepanelen, ondergrondse staanplaats en ondergrondse berging)
Lees meer Verberg