Landelijke villa"Elsakker" met 3 slaapkamers en parktuin.

Verhuurd Molsebaan 85 2480 Dessel
Het betreft een degelijke landelijke villa met omheinde parktuin voorzien van 2 separate geautomatiseerde toegangspoorten.

Gelijkvloers:
Inkomhal met toegang tot de royale centrale traphal, bezoekerstoilet met handenwasser, een kantoorruimte met ingemaakte kastenwand, vestiairekast, achteraan toegang tot de diensthal met links toegang tot de ruime woon- en eetkamer op parketvloer voorzien van een open haard. Verder rechts de goed geïnstalleerde leefkeuken voorzien van vele opbergkasten en ingebouwde toestellen (Miele steamer, Miele vaatwasser, was- en spoelbak) alsook een gasfornuis met dubbele oven.

Verdieping:
Bereikbaar via de royale trapzaal een 1ste slaapkamer voorzien van zijgevelraam met rolluik, ingebouwde kasten en parketlvoer. Naastgelegen een 2de gelijkaardige slaapkamer, een badkamer voorzien van toilet, badkamermeubel met wastafel en spiegelkast en ligbad/douchecombinatie. Verder een 3de slaapkamer/master bedroom voorzien van ingemaakte kasten en een naastgelegen ... dressingruimte.

Zolderverdieping:
Bereikbaar via een vaste trap, een zolderruimte met 2 zijgevelramen en houten bevloering.

Kelderniveau:

een droge kelder in 7 compartimenten deels ingericht als stook- en opbergruimte, deels als was- en strijkruimte alsook een extra ruimte speelkamer/kantoor voorzien van aparte buiteninkom en voorzien van ingemaakte kasten en uitgietbak.

Achteraan nog een ruim en zonnig terras voorzien van geautomatiseerde zonneluifel alsook toegang tot de ruime achtertuin. Verder nog een dubbele carport met achtergelegen fietsenberging.
Lees meer Verberg