Casco loft van 165 m² met terras van 18 m² in oud Pakhuis op Kanaalsite te Wijnegem

Prijs: € 535 000 Stokerijstraat 29 3V C31 2110 Wijnegem
Routebeschrijving
Op de Kanaalsite langsheen de Stokerijstraat in de bestaande gerestaureerd pakhuizen vinden we hier een uniek karaktervol casco appartement in loftstijl met 3,45m vrije hoogte op de 3de verdieping met zichten naar de binnenpleinen, stad Antwerpen en vooral het water dat mee centraal staat in dit project.

Met respect voor de bestaande volumes betekent dat er geen indelingen worden gemaakt die ruimtes in kleinere gehelen opdelen. Dit maakt dat bepaalde ruimtes hun oorspronkelijke afmetingen behouden, hierdoor bieden de Pakhuizen een unieke woonbeleving. Doch de loft wordt casco opgeleverd zodat u kan bepalen of er 1, 2 of 3 slaapkamers worden voorzien.

De indeling zelf nog door u te ontwerpen kan men als volgt zien, een ruime open inkom mogelijkheid tot bureel of ontspanningsruimte met vestiaire en gastentoilet.

Ruime leefruimte met open keuken en toegang tot het overdekte terras met een prachtig open zicht. Ouderslaapkamer met dressing en badkamer en een tweede slaapkamer met eigen dressing en badkamer.

Kelderbergingen ... nog enkele apart beschikbaar
Nog enkele garages beschikbaar
Verkoop onder registratie

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de verschillende beschikbaarheden op de site.
Keuze in zowel het pakhuis, de silo's of een cube .
Lees meer Verberg