Casco loft van 157 m² in De "Cubes" op Kanaalsite te Wijnegem

Verkocht Stokerijstraat 25 2+3V 25A22 2110 Wijnegem
Routebeschrijving
Het appartement met vrije hoogte van 2,59 m wordt casco opgeleverd, zo kan u nog bepalen of er 1, 2 of 3 slaapkamers worden voorzien. De Cubes zijn essentieel ontworpen als "room with a view", als vensters op de wereld en is in tegenstelling tot en als contrast met de andere industriële gebouwen van de Kanaalsite, volledig nieuw gebouwd.

Deze casco loftruimte biedt een hoge woon- en levenskwaliteit met geïmporteerde klassieke elementen van een huis in de verdichte typologie van het appartement. Iedere woning in de Cubes beschikt over een loggia met een inpandig terras met raam van 5m tot 6m hoog en 4m breed dat volledig opengaat, dit voor optimale uitzichten en bezonning, doch met behoud van de privacy.

De hoge beglaasde vides telkens verdeeld over twee verdiepingen in het appartement, bereikbaar vanuit de hele woning, zorgen voor een overvloed aan daglicht en een harmonische relatie met de omgeving.

De indeling zelf nog door u te ontwerpen kan men als volgt zien, een inkomhal met vestiaire, en gastentoilet. Aparte gang met ... toegang tot een slaapkamer met eigen dressing en badkamer of bureelruimte.

Volgens prachtige ruime leefruimte met open keuken met fraai zicht en binnen-terras.
Via de trap bereikt men de hogere verdieping daar bevinden zich de masterslaapkamer met dressing en badkamer, en een derde slaapkamer met eigen dressing en badkamer.

Kelderbergingen nog enkele apart beschikbaar
Nog enkele garages beschikbaar

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de verschillende beschikbaarheden op de site.
Keuze in zowel de cube, het pakhuis en de silo's
Lees meer Verberg