Casco nieuwbouw loft van 163 m² in "De Cubes" op Kanaalsite te Wijnegem

Prijs: € 407 000 Stokerijstraat 25 4 25A23 2110 Wijnegem
Routebeschrijving
De site, vandaag gekend als "Kanaal" is het resultaat van de dromen, visie en gedrevenheid van de familie Vervoordt. Wat in 1857 nog begon als een stokerij is vandaag een unieke beleving waar leven, werken én genieten in balans zijn. 
Heerlijk Japans eten kan hier in Restaurant K.  Ook is het zowel thuisbasis van kunst en antiek icoon Axel Vervoordt en de Axel & May Vervoordt Foundation.

De Kanaalsite wordt een rijke mengelmoes van oud en jong, bezadigd en avontuurlijk, mobiel en minder mobiel. De diverse atmosferen van de verschillende kernen en dorpspleintjes garanderen dat eenieder zich op de site thuis kan voelen. De flexibele invulling van de ruimte en de gevarieerde materiaalkeuze van de architecturale ingrepen - als contrast met de eenheid van structuur van de bestaande gebouwen - bevorderen de creatie van uiteenlopende woonomgevingen.
De eigenheid wordt nog versterkt door de volledige vrijheid van inrichting van de bewoners van de site. Alle gebouwen zijn geconcipieerd van binnenuit en worden casco verkocht. Dat ... garandeert dat elke eigenaar zijn levenskwaliteit kan versterken en zijn eigenheid in de eenheid kan bewaren.
Rond de woningen zijn er kleine bosaanplantingen en weides die de privacy van de bewoners garanderen.
Ook talrijke wegen in een neutraal, aarde kleur beton, vormen een aaneengeschakeld traject doorheen de site richting het Albertkanaal. Ze worden afgewisseld met kleine boomgaarden die als levendige ontmoetingsplaatsen dienst doen.
Lees meer Verberg