Instapklare luxueuze duplex loft in "Cube 4" op Vervoordt Kanaal site te Wijnegem

Verkocht Stokerijstraat 25 D 43 2110 Wijnegem
Routebeschrijving
De Cubes zijn initieel ontworpen door Bogdan & Van Broeck Architects als "room with a view", als vensters op de wereld en zijn in tegenstelling tot en als contrast met de andere industriële gebouwen van de Kanaalsite, volledig nieuw gebouwd en bevinden zich midden in de site.
Deze prachtige creatie is gelegen op een excellente locatie met uitzicht op het Albertkanaal, geniet van een ideale zonoriëntering en is gebouwd met hoogwaardige materialen en oog voor detail.

Het appartement met een mooie open ruimte van 144 m² is bereikbaar via de lift of trap en gelegen op de 4de en 5de verdieping, tevens de hoogste verdieping van Cube 4 en biedt een panoramisch vertezicht alsook veel lichtinval dankzij de grote raampartijen via de 3 gevels en het inpandig terras.

De inkomhal voorzien van een beveiligde toegangsdeur beschikt over een maatwerk berging alsook vestiairekast. Verder door een ruime en zeer lichte leefruimte voorzien van een groot vouwraam (ca. 4 meter hoogte) met geautomatiseerde zonnewering/vliegenraam.
Tussengelegen ... de eetkamer, met een glazen nis-/inloopkast voorzien van maatwerk gin-bar met ingebouwde servieskast alsook opbergkast met onderliggende wijnkoeler.
Achterliggend de luxueuze open keuken volledig in mortex en voorzien van Siemens inbouwtoestellen zoals grote koelkast, grote diepvriezer, ingebouwde ovens, etc..., de spoel/wasbak beschikt over een Aqualux waterkraan (instant gefilterd plat- en spuitwater, alsook kokend water beschikbaar) Naastgelegen een maatwerk kastenwand met toestellen en toegang tot was- en droogkastruimte.
Via de interne trap toegang tot een open slaapkamer met kastenwand, nu ingericht als bureau, met naastgelegen een separaat toilet met handenwasser alsook een extra berging met technische ruimte. Over de volledige nachthal een lopende maatwerk kastenwand tot in de hoofdslaapkamer. De hoofdslaapkamer met veel natuurlijk licht en vrij uitzicht geeft verder toegang tot de centrale badkamer volledig in Mortex en voorzien van dubbele wastafel, maatwerk kasten, inloopdouche en design bad. Overal buiten de natte cellen is parket bevloering voorzien.

Rond de woningen zijn er kleine bosaanplantingen en weides die de privacy van de bewoners garanderen. Ook talrijke wegen in een neutraal, aarde kleur beton, vormen een aaneengeschakeld traject doorheen de site richting het Albertkanaal. Ze worden afgewisseld met kleine boomgaarden waar het aangenaam vertoeven is en die als levendige ontmoetingsplaatsen dienstdoen.

Twee gereserveerde plaatsen in de fietsberging zijn inbegrepen en er is steeds mogelijkheid om buiten op voorziene parking te parkeren of ondergrondse parkeerplaatsen aan te kopen (25.000 euro/stuk).

Bijzonderheden:
- Veel natuurlijk licht
- Hoogwaardige luxe afwerking
- Panoramisch zicht vanuit elke ruimte
- Zuid oriëntatie
- Instapklaar
- Ideale ligging
- Ventilatie type D
- Domotica systeem Niko Home Control
- Vloerverwarming op hoogrendementsketel
- Aqualex watersysteem
- Surround systeem en multiroom soundsysteem
- Wandel- en fietsroutes in de onmiddellijke omgeving
Lees meer Verberg