Royale villa op uniek perceel grond van ca. 8.797 m² te Brasschaat

Onder voorbehoud De Wandeleerlei 3 2930 Brasschaat
Routebeschrijving
Deze zeer ruime villa is gelegen op een AAA locatie te Brasschaat. De prachtig aangelegde parktuin geniet van een ideale zonligging en biedt u volledige privacy.

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met trap naar verdieping en toegang tot de vestiaire met gastentoilet. Toegang tot de zeer ruime leefruimte welke een drietal gedeelten omvat; een eetkamer, een salon en tuinkamer met open haard. Keuken met ontbijtgedeelte en toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras. Zij inkom met toegang tot de wasplaats en de garage.

Garage
Ruime garage met plaats voor twee wagens, separate toegangsdeur naar de tuin en een trap naar de verdieping. De garagedeuren zijn automatisch te bedienen.

Kelder
Meerdere bergkelders, ruime wijnkelder alsook technische ruimte met installaties.

Verdieping
De nachthal geeft toegang tot de mastersuite met privatieve badkamer en ingemaakte kasten. Nog twee ruime slaapkamers welke beiden rechtstreeks toegang hebben tot een gezamenlijke badkamer. Een ruime linnenkamer of waskamer. Tweede ... nachthal met trap naar de garage en aansluitend een zeer royale bureelruimte of vierde slaapkamer.

Bijgebouw met zwembad en guesthouse
Een aansluitend bijgebouw in bijpassende architectuur biedt ruimte aan een volwaardig inpandig zwembad. Recent werden de installaties van het zwembad volledig gemoderniseerd. Het zwembadgedeelte heeft spectaculaire raampartijen welke in de grond kunnen wegzakken. Kleedruimte, douche en mogelijkheden voor bijkomende wellness faciliteiten .
Een duplex appartement biedt een leefruimte met keuken, sanitaire voorzieningen en een slaapkamer. Deze ruimte is zeer geschikt als guesthouse of ruimte voor inwonend personeel / au pair.

Tuin en buitenruimtes
De villa is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met volwassen bomenbestand. Volledige privacy, rust en perfecte zonligging zijn de troeven alhier! Omheinde tuin alsook automatische poort aanwezig.

Bijzonderheden
Deze villa werd gebouwd in 1961 en werd in 1996 nog verbouwd. De onderhoudsstaat is uitmuntend, alsook worden alle technische eigenschappen regelmatig gemoderniseerd. Een klassieke villa doch met reeds vele moderne technieken en comfort.

Deze villa is zeer geschikt om te renoveren tot een high end eigendom met klassieke allure!

Lees meer Verberg