Instapklare duurzame nieuwbouw villa te Oelegem

Verkocht Rundvoortstraat 87 2520 Oelegem
Routebeschrijving
Het eigendom is gelegen in een rustige doodlopende straat die uitgeeft op de vaart. Het jaagpad langsheen het Albertkanaal creëert buiten de rust een waaier aan ontspanning te voet of per fiets.
Het openbaar vervoer, de dorpskern met scholen, verschillende winkels en restaurants op wandelafstand. Invalswegen op enkele minuten rijden.
Deze open bebouwing op een perceel van ca. 640 m² heeft reeds een aangelegde tuin en is afgewerkt met duurzame hoogwaardige materialen waar men nu de laatste werken ‘the final touch’ uitvoert.

Gelijkvloers:
Centrale inkomhal met toegang tot het bezoekerstoilet met handenwasser, de trapzaal en leefruimte.
In de open leefruimte voorzien van eiken visgraatparket treft men eerst de zitruimte. Deze geeft verder door naar de eetruimte en open keuken voorzien van alle toestellen en genietend van het tuinzicht via de grote schuiframen. Naast de keuken toegang tot de berging.

1ste Verdieping:
Nachthal met vooraan toegang tot een 1ste en 2de slaapkamer, een separaat toilet, een badkamer en berging. ... Verder de 3de slaapkamer de ‘master bedroom’ met dressing en badkamer.

2de Verdieping:
Via een vaste trap bereikt men een ruime polyvalente ruimte met de mogelijkheid tot het creëren van een 2 extra slaapkamers en badkamer.

Tuin:
De tuin is volledig omheind en reeds aangelegd. De oprit heeft plaats voor 3 wagens met de mogelijkheid tot het bouwen van een carport achteraan het perceel.

Bijzonderheden:
Locatie
Nieuwbouw
Veel licht
Karaktervol
Duurzaam

Grondwaarde: 330.000 euro excl. registratiebelasting
Constructiewaarde: 445.000 euro excl. 21% BTW
Lees meer Verberg