Instapklare energiezuinige villa met zwembad op een perceel van 856 m² te Oelegem

Prijs op aanvraag Schuurblok 13 2520 Oelegem
Routebeschrijving
Deze prachtige villa is gelegen in het rustige en groene Oelegem. Het is een open bebouwing met een royale tuin en een groot terras waar u kunt genieten van de zonsondergang. De woning beschikt over 5 ruime slaapkamers, waardoor het ideaal is voor een groot gezin.

De villa is gebouwd in 2008 en heeft een perceeloppervlakte van 856.00 vierkante meter. Het heeft een EPC-waarde van 51.00 en een energielabel A, wat betekent dat het zeer energiezuinig is. De oriëntatie van de tuin is westen, waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten.

De woning heeft 3 badkamers, wat zorgt voor voldoende privacy en comfort. De badkamers zijn modern en luxueus afgewerkt, met hoogwaardige materialen en veel aandacht voor detail.

De villa is perfect voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woning in een groene omgeving, met alle moderne voorzieningen en een hoogwaardige afwerking. Het is een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen, terwijl u toch dicht bij de stad bent. Kortom, deze woning is een echte parel in Oelegem!