Vlassak-Verhulst realisatie met prachtige ZW-tuin op toplocatie te 's Gravenwezel.

Verkocht De Nachtegaal 55 2970 's-Gravenwezel
Routebeschrijving
IN OPTIE !
Deze prachtige creatie is gelegen op een excellente locatie in een doodlopende straat net voor het dorp van ’s-Gravenwezel, geniet van een ideale oriëntering en is gebouwd met hoogwaardige materialen en oog voor detail.
Het perceel meet ca. 2000 m² met een volwassen aangelegde tuin die je een oase van rust en privacy garanderen.
Scholen, winkels, ontspanning, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen in de zeer nabije omgeving.

Via een kasseien oprit tussen de bomen bereikt u de garage met vooraan een enkele garagepoort en zijdelings een dubbele garagepoort.

Gelijkvloers:
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met zichtlijn door de hal naar de achtertuin en galerij met traphal aan de voorzijde van de villa. Vanuit de inkomhal met gastentoilet en opbergruimte, toegang naar de leefkeuken, orangerie en woonkamer.
De ruime woonkamer is voorzien van een indrukwekkende schouw met open haard, houten balken en grote ramen waardoor veel lichtinval en een mooi uitzicht op de tuin. Verder stap je in een ... bibliotheek/bureel/speelkamer met ingebouwde bibliotheekkasten met aansluitend via de glazen schuifpui een authentieke serre met toegang tot het buitenterras.
De zeer gezellige woonkeuken is voorzien van een open haard, alle wenselijke toestellen en ingericht met maatwerkkasten en een centraal werkeiland. Naastgelegen een prachtige orangerie voorzien van een dubbele poort naar de tuin met toegang tot het 2de terras.
Vanuit de keuken een dienstingang welke doorgang geeft naar een aparte wasruimte en de garage.

Voor de vloeren werd er vooral gebruik gemaakt van massieve parket en blauwe steen.
Op de benedenverdieping hebt u vanuit elke kamer contact met de prachtige tuin.

1ste Verdieping:
de ruime nachthal voorzien van dubbele maatwerkkasten geeft toegang aan de ene kant naar de kinderkamers en de andere kant naar de mastersuite. Deze laatste bestaande uit een ruime dressing, badkamer met dubbele lavabo, ligbad, inloopdouche, toilet, een zeer ruime slaapkamer met prachtig uitzicht over de tuin en aansluitend een polyvalente ruimte, nu voorzien als babykamer. Langs de kinderzijde 2 badkamers, een separaat nachttoilet, maatkasten op de gang, 3 ruime slaapkamers, waarvan één met een annex aanzienlijke polyvalente ruimte, ideaal als fitness/speelkamer, nu voorzien als logeerkamer en gelegen boven de garage.

Garage:
ruime garage voor drie wagens met diensttrap naar kelder. De garage is voorzien van verschillende automatische poorten, veel opbergruimte, aparte houtberging en een spoelbak. Via een vlizotrap is de bovenliggende polyvalente ruimte bereikbaar, mogelijk te vervangen door een vaste trap.

Kelder:
bereikbaar middels een stenen trap bevindt zich onder de villa een ondergrondse verdieping met alhier een voorraadkelder, een technische ruimte met waterontharder, verwarming- en zwembadinstallaties, elektra- en watermeters , een opbergkelder, een hobbyruimte en een kleine wijnkelder.

Tuin en buitenruimtes:
deze prachtige villa is omgeven door een volwassen aangelegde tuin met verharde parking en verschillende terrassen welke geheel omheind is en voorzien van een automatische poort.
De aanwezigheid van meerdere terrassen en zitplekjes geeft u de mogelijkheid om in alle rust de zon of schaduw op te zoeken wanneer u dit wenst.
Aan de achterzijde van de villa bevindt zich ook een verwarmd buitenzwembad aan een charmant poolhouse met sanitair en kleedruimte. Het overdekt terras is een droomplek met zicht over het volledige eigendom.

Bijzonderheden:
- afgewerkt met hoogwaardige materialen
- top locatie
- doodlopende straat
- grote leefruimtes
- prachtige volwassen tuin
- veel privacy

Het eigendom heeft nog nood aan opfrissingswerken.
Bel me gerust voor een bezoek te reserveren indien de voorziene tijdstippen en data niet uitkomen.
Lees meer Verberg