Prachtige rustig gelegen instapklare HOB voor de dorpskern van Schilde met Zuid-West oriëntatie.

Verkocht 2970 Schilde
Gelijkvloers:
Via inkomhal op parket en natuursteen voorzien van vestiaire en toilet met handenwasser bereik je de leefruimte op parket.
Volledig ingerichte keuken op natuursteen met prachtig zicht op de tuin, uitgerust met een eiland, inductiekookplaat, ingebouwde ijskast, een vaatwasser, dubbele spoelbak en combi-oven. Aangrenzend bevindt zich een wasplaats op tegel met was-en droogvoorziening.

Zeer onderhoudsvriendelijke knap aangelegde tuin met groot open terras.
Het bijgebouw kan eventueel ook dienst doen als garage, deze voorzien is van een sectionale poort.

1ste verdieping:
Langs de overloop op parket bevinden zich drie slaapkamers, hoofdslaapkamer met ensuite badkamer voorzien van ligbad, douche met rainshower, handdoekdroger en dubbele lavabomeubel. 2de en 3de slaapkamer ook op parket. Een kinderbadkamer met douche, enkel lavabomeubel en handdoekdroger.

2de verdieping:angs een vaste trap bereiken we een polyvalente ruimte op parket die dienst kan doen als 4de slaapkamer of ontspanningsruimte, verder nog een ... kleine technische ruimte op tegel.

Praktisch:
Vloerverwarming (gas), dubbele beglazing, schrijnwerk in hout, volledig geïsoleerd, inbouw spots, alarm, videofoon, automatische toegangspoort, inbouw muzieksinstallatie in leefruimte. Tijdloos ontwerp met hoge afwerkingsgraad en perfect instapklaar, voorzien van alle comfort, openbaar vervoer en winkels op wandelafstand.

Lees meer Verberg