Te renoveren villa met uiterst rustige ZW-tuin op een perceel van 3.955 m² te Schilde

Verkocht Kempischveldweg 88 2970 Schilde
Routebeschrijving
Het betreft een te renoveren villa op een unieke ligging te Schilde.

Inkomhal met links toegang tot de woon- en eetkamer, de woonkamer is voorzien van centrale sierstoof, achteraan een schuifraam naar het terras. Verder naar achter centraal de keuken met buitentoegangsdeur. Vanuit de centrale hal rechts naar de nachthal toegang tot een 1ste slaapkamer aan de straatzijde, een badkamer voorzien van wastafel, wc en douche, verder een 2de en een 3de slaapkamer achteraan.
Tenslotte vanuit de traphal naar beneden toegang tot de ruime inpandige garage met achterliggend atelier voorzien van wastafel, douche en toilet. Vanuit de garage kan men de kelderruimte bereiken voorzien van tellers van water, gas en electra. Verder de droge en ruime kruipruimte onder de volledige woning.

Buiten:
Achter de woning nog een ruim terras met West oriëntatie en een verzorgde ruime tuin. De tuin is volledig omheind en voorzien van een toegangspoort.

Feedback van dienst Ruimtelijke Ordening - Gemeente Schilde m.b.t. de voorschriften:
De eerste 50 m, ... geteld vanaf de rooilijn zijn gelegen in woongebied met landelijk karakter, het achterste gedeelte is gelegen in natuurgebied waarin geen enkele constructie of verharding mag geplaatst worden. De 2 losstaande bijgebouwen in de achtertuin dienen aldus afgebroken te worden. Meergezinswoningen zijn hier niet toegestaan.

- Bestemming: vrijstaande eengezinswoning
- Bouwvrije voortuin strook 15 meter
- Bestemd voor open bebouwing op ten minste 3 meter van de zijperceel grenzen
- Bouwdiepte maximaal 15 meter, maximale kroonlijsthoogte 7 meter
- losstaande bijgebouwen maximale hoogte 3.5 meter en maximum 40m2 op 3 meter van de perceelsgrenzen
Lees meer Verberg