Te renoveren villa met buitenzwembad en bijgebouw op een perceel van 2.400 m² te Schilde

Verkocht Riemstraat 64 2970 Schilde
Routebeschrijving
Gelijkvloers:
Inkomhal op keramische bevloering met toegang tot het bezoekerstoilet met handenwasser, toegang tot de meterkelder/kruipruimte, aan de straatzijde tot de woonkamer in 2 compartimenten en voorzien van vasttapijt. Verder via een tussenhal toegang tot een niet afgewerkt berging en de achterliggende keuken. Vanuit de keuken toegang tot de achterliggende ruime woonkamer/tuinkamer met centrale haard. Achterliggend toegang tot een ruime wasplaats met groot buitengevelraam. Langs buiten te bereiken nog een extra afsluitbare garage, hier treft men de zwembadfilter.

Verdieping:
Nachthal met toegang tot 2 grote slaapkamers en een 3de kleinere slaapkamer/berging met kijkuit, verder nog een een badkamer voorzien van ligbad/douche combinatie en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

Zolder:
Bereikbar via een vlizotrap, een ruime opbergzolder.

Bijgebouw: 21 m²
Achter aan in de tuin een geriefelijk bijgebouw voorzien van chape bevloering en TL-verlichting deze ruimte is voorzien van 2 zijgevelramen en een ... zijgeveldeur..

Zwembad: (vergund anno 1997)
Buitenzwembad van 5 x 10 meter

Nota:
Vanaf 1 januari 2023 moeten nieuwe eigenaars van energieverslindende woongebouwen in Vlaanderen (dat zijn woongebouwen met een EPC-label E of F) hun aangekochte woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.
Lees meer Verberg