Op te frissen woning op 1.119 m² met Zuid-tuin en garagegebouw(*).

Prijs op aanvraag De Schietboog 71 2970 Schilde
Routebeschrijving
Gelijkvloers:
De centrale inkom voorzien van een tegelvloer biedt toegang tot de open trapruimte, gastentoilet met handenwasser, leefruimte en de beneden slaapkamer met een naastgelegen badkamer.

De leefruimte op tegels met centrale gaskachel is voorzien van verschillende raampartijen met veel natuurlijke lichtinval. Verder de keuken basis authentiek ingericht met ook directe toegang naar de zijtuin. De ruime beneden slaapkamer heeft een aansluitende badkamer met een bad, douche, lavabo en toilet.

Verdieping:
Via de trap bereikt men een ruime nachthal welke toegang geeft tot 2 grote slaapkamers en een technische berging /extra kinderslaapkamer of toekomstige badkamer.

Garage:
Het ruime garagegebouw heeft plaats voor 2 wagens, fietsen, opbergruimte materiaal en met een aparte toegang tot de achtertuin.

Tuin:
Achter de woning nog een Zuidgeoriënteerde tuin met garagegebouw. Vooraan een onderhoudsvriendelijke voortuin met een oprit voor 3 wagens.
Het eigendom is volledig omheind en voorzien van een geautomatiseerde ... toegangspoort.

Dit eigendom is aan een hedendaagse renovatie toe, zodoende je hier terug een mooie gezinswoning van kan maken.

Bijzonderheden:
- Zeer rustige ligging
- Goede gezinswoning
- Zuidoriëntatie

NOTA: (*)
Gezien er een vermoeden van onduidelijkheid is m b t het bijgebouw plannen wij geen verdere bezoeken tot hier helderheid over is.
Lees meer Verberg