Klassieke villa op een perceel van 1.074 m² met West-tuin te Schilde.

Prijs op aanvraag Kempischveldweg 30 2970 Schilde
Routebeschrijving
Inkomhal op tegelvloer met toegang tot het bezoekerstoilet met handenwasser. Links toegang tot de woon- en eetkamer, centraal voorzien van een smeedijzeren kachel. Qua bevloering een tegelvloer. Achteraan aan de eetkamer nog een grote raampartij naar het achterliggend, deels overdekt terras. Centraal achteraan een up-to-date keuken met toegang tot een berging.
Vanuit de keuken bereikt men de bijkeuken/wasplaats voorzien van inloopdouche, maatwerk kastenwand met was-en spoelbak. Vanuit de wasplaats toegang tot de inpandige garage voorzien van smeerput en met toegang tot de kruipruimte.

Verdieping:
Nachthal met toegang tot een hoofdslaapkamer voorzien van eigen maatwerk dressingruimte. Verder centraal nog een badkamer voorzien van twee wastafels, een wc en een ligbad. Rechts ernaast nog een 2de slaapkamer met zijgevelraam, naar voren nog een 3de slaapkamer.

Buiten:
Achter de woning nog een ruime terras in yorkstone bevloering, deels overdekt. De tuin is verzorgd aangelegd en in perfecte staat van onderhoud. De achtertuin is ... omheind en heeft nog een pad in klinkers, een zijterras en achteraan een tuinberging en kippenren.

Bezoekmoment gaat NIET door, gezien er een akkoord is voor het eigendom!
Lees meer Verberg