Villa met buitenzwembad en Zuid-tuin op een perceel van 2.940 m² te Schoten - Koningshof

Verkocht Grote Singel 112 2900 Schoten
Routebeschrijving
IN OPTIE !

Bent U op zoek naar een rustige woonomgeving om te genieten met uw gezin? Dan is deze ruime kindvriendelijke woning iets voor U.
De woning is gelegen in het parkgebied Schotenhof ,op de grens Schoten / s’Gravenwezel en geniet van een ideale (ZZW) zon-oriëntering.
Het huis is opgebouwd in houtmassiefbouw en omdat hout nooit koud of warm aanvoelt creëert dit een warm en aangenaam gevoel.
Het perceel bedraagt 2940 m2 waarbij de tuin met zwembad en speelbos alle ontspanning , maar ook rust en privacy garandeert.

Gelijkvloers :
Via een ruime inkomhal betreedt u de woning en is er een directe toegang tot het bureel, de vestaire, het gastentoilet, de keuken , de living en de trap naar boven. De woonkamer geniet van grote raampartijen op de tuin die veel daglicht binnenlaten en die extra benadrukt worden door erker boven de cosy zitput. Een doorkijk open haard tussen de cosy zitruimte en het salongedeelte zorgt voor extra gezelligheid. De schuifdeur aan de grote eettafel geeft een rechtstreekse toegang tot het ... terras.
Ook de naastliggende keuken heeft een rechtstreekse toegang tot het terras, zodat een tafel buiten snel bediend kan worden. De keuken is ruim en kan door middel van de onderliggende kruipkelder naar ieders wensen worden heringericht. Praktisch is dat de bijkeuken zich tussen de keuken en de garage bevindt, waardoor alle nodige levensvoorraden snel en efficiënt van de wagen kunnen worden overgezet in de kasten of koelkasten. De dubbele garage van 45m2 op tegels biedt voldoende plaats voor 2 grote wagens, fietsen , de nodige opbergingen , en een werkplaats.
Alle technieken komen toe in de garage en worden verdeeld van hieruit. De bijkeuken heeft ook een verbinding met buiten, dit via de “mudroom” , de ideale plaats om schoenen, laarzen en jassen achter te laten of te laten drogen.
Het bureel dat via de inkomhal betreden wordt heeft zowel zicht op de straatzijde van de tuin als op de achterzijde, en kan door middel van schuifdeuren afgezonderd worden om in rust te werken.

Beleef het terras de ganse dag door de ideale oriëntatie. Vanaf 10 u tot 20 u kan je op het 50m2 grote terras, voorzien van IPE planken, van de zon genieten.
s’ Avonds zorgt de tuinverlichting voor de extra gezelligheid en zorgen de elektrische heaters voor de extra warmte.

1ste Verdieping
Centrale nachthal met toegang tot alle kamers. Achteraan een zeer grote speelkamer boven de garage met dezelfde afmetingen. Langs de tuinkant 2 ruime slaapkamers met ingemaakte kast of eventueel toegang tot elkaar. Langs de straatzijde een 3de ruime slaapkamer alsook de kinderbadkamer voorzien van een dubbel lavabomeubel, bad en aparte douche. Verder nog een separaat toilet alsook een ruime voorraadkast. Als laatste de masterbedroom met dressing en ensuite badkamer. Deze is voorzien van een dubbel lavabomeubel, duobad, bidet en aparte douche. De masterbedroom is voorzien van airco.

2de Verdieping
Volwaardige zolderverdieping opgedeeld in 2 aparte ruimtes alsook met 2 separate toegangen. Via de masterbedroom heb je een aparte vaste ganzentrap die je leid naar een welnessruimte, met een infrarood 2 personen sauna alsook een gymruimte met de nodige toestellen. De andere zolderruimte van ook 50m2 is via een vliezotrap toegankelijk aan de andere kant van de nachthal net voor de grote speelkamer.

Tuin:
Vooraan ruime oprit via automatische inrijpoort met plaats voor 3 à 4 wagens, naast de dubbele aangebouwde garages ook een afsluitbare carport, ideaal voor oldtimer of extra wagen. Aparte toegangspoortje dat via wandelpadje je naar de voordeur leid. Tuin volledig omheind.
Achteraan een perfect zuidgeoriënteerd perceel met tal van ontspanningsmogelijkheden voor elke leeftijd. Allereerst een zwembad van 10,50 x 5 meter, volledig overdekt wat je extra onderhouden beperkt. Daarachter gelegen een tuinhuis van English Heritage dat dienst doet als poolhouse met apart toilet en 2 kleedkamers, een technische ruimte, filterinstallatie en bergruimte voor tuingerief.
Het achterste gedeelte van de tuin is een echt speelbos met vijvertje en ruimte voor een groot echt authentiek kampvuur. Dit is een paradijsje voor de kinderen alsook de “grote” kinderen.
Lees meer Verberg