Nieuwe BEN half-open bebouwing in een doodlopende straat te Oelegem, met prachtige zichten op het Albertkanaal en het jaagpad.

Verkocht Rundvoortstraat 3 A 2520 Oelegem
Routebeschrijving
IN OPTIE !!! wellicht niet meer beschikbaar

Prachtige laag energie nieuwbouw half-open woning te Oelegem gelegen in een zeer rustige buurt, doch dicht bij het centrum met een prachtig uniek zicht op het Albertkanaal. Dit herdefinieert leven langs het water in alle rust en luxe.

GELIJKVLOERS:
Inkomhal met gastentoilet, open ingerichte keuken met eikfineer maatkasten, Corian werkbladen en inductiekookplaat met ingebouwde dampkap, vaatwasser en koelkast, aansluitend de leefruimte op stonewood-vloer met directe toegang naar de het terras en tuin via de grote raampartijen.
Garage met sectionale poort voorzien van alle aansluitingsvoorzieningen en toegangsdeuren zowel naar de leefkeuken als naar de tuin.

EERSTE VERDIEPING:
nachthal met 2 grote en 1 kleine slaapkamer, luxe badkamer met inloopdouche, handdoekwarmer, eikfineer lavabomeubel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING:
nachthal met veel lichtinval via een koepel, 1 kleine en 1 grote slaapkamer, badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en technische ruimte.

Het huis is ... ingericht met de beste materialen, reeds basis wit geschilderd alsook voorzien van rookmelders.
De woning geniet van 3 dubbele beglazing en 6 private aangesloten zonnepanelen, zodoende je een bijzonder laag energieverbruik zal hebben. Het-peil is lager dan 30.

Gezien de ventilatie en hernieuwbare energie geniet u van korting op het K.I..


Schrijf u via onze website in voor het bezoekmoment van dinsdag 2 maart of donderdag 4 maart.
Lees meer Verberg