Moderne energiezuinige nieuwbouw woning op een perceel van 475 m² met zuidwest tuin.

Verkocht Ringdreef 1 A 2990 Wuustwezel
Routebeschrijving
Moderne tijdloze nieuwbouw woning afgewerkt met duurzame materialen en technieken, een optimaal gezond binnen-leefklimaat via het ventilatiesysteem D door de gehele woning, constante luchtcirculatie, nachtkoeling in de slaapkamers.
Architectenplan speciaal getekend voor deze unieke landelijke locatie rekeninghoudend met de stedenbouwkundige verordeningen, op deze manier geen 2de huis zoals dat van jou.
BEN-energiezuinig in aangename buurt, groene omgeving, veel lichtinval, open ruimtes, hoog comfort voldoet aan alle idealen voor huidig klimaat zoals staycations, van thuis uit werken, de totale woonbeleving.

Gelijkvloers:
inkomhal, gastentoilet met handenwasser, vestiaire en toegang tot polyvalente ruimte met alle aansluitingen voor bureel/bijkeuken/wasplaats/berging. Verder door treft men de leefruimte badend in het licht door de rijkelijke glaspartijen en de vidé, alsook een volledig open ingerichte keuken met kookeiland en directe toegang naar de garage en bijkeuken. Via de plafondhoge ramen van de leefruimte betreedt ... men het overdekt leef terras ideaal in alle seizoenen dat doorloopt naar het open tuinterras en de tuin, deze laatste ook direct te betreden via de kamerbrede schuiframen.

1ste Verdieping:
opgedeeld in ouders- en kindersectie. Mastersuite met dressing, badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel, aansluitend ruim slaapgedeelte met zicht op tuin en groen dak dat geluidsabsorberend is en verkoelend werkt in de zomer. Aan de andere zijde, een separaat toilet, 2 kinderslaapkamers en 2de badkamer met bad en lavabomeubel.

2de Verdieping:
via vaste beukenenhouten trap bereikt u een ruime flexibele ruimte in te richten naar eigen comfort en wensen zoals slaapkamer(s), extra badkamer (mits meerprijs), hobbyruimte, bureau, ontspanningsruimte,…) alsook de technische kamer.

Garage:
plaats voor 1 wagen en fietsen te stallen met automatische sectionale poort, directe toegang tot keuken en overdekt terras

Tuin:
ideale zuidwest ligging, opgeleverd met zwarte grond. Tuinaanleg is mogelijk met een offerte op maat en wens. In voortuin/oprit combinatieput van 10.000 L: waarvan 7.500 L regenwater en 2.500 L infiltratie, beide functies in 1 put makkelijk voor onderhoud en neemt minder ondergrondse ruimte in.

Extra’s:
een bijgebouw in tuin is mogelijk, maar niet in de prijs inbegrepen.
ipv de gasinstallatie een geothermische of lucht-waterpomp met al dan niet zonnepanelen mits meerprijs, dit kan eventueel ook later, de aansluitingen worden voorzien.

Positieve aspecten:
zeer rustig gelegen
zeer energiezuinig wonen: korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar bij laag E-peil
hoog rendement gasketel met lage temperatuur vloerverwarming op alle verdiepingen alsook in de garage
ventilatiesysteem D met nachtkoeling
regenwaterrecuperatie
videofoon, centrale en afzonderlijke regeling licht en verwarming
hoogrendementsbeglazing inclusief voorziening (voeding voor) screens op ZW

Verkoopprijs excl. BTW, registratie en notariskosten.
Schilderwerken niet inbegrepen, best een jaar te wachten zodat bezetting optimaal kan drogen, het huis wordt volledig bezet opgeleverd.

Foto's van date: 08/03/2021
Ramen in productie
Oplevering: zomer 2021.


Lees meer Verberg