U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Ludovic helpt u bij de verkoop en aankoop van vastgoed

Bij de aankoop van uw nieuwe thuis wil u zeker zijn van uw keuze. Of dat u genoeg opbrengst krijgt bij een investering in vastgoed. Dankzij de expertise van Ludovic koopt of verkoopt u vastgoed met meer vertrouwen en zekerheid.

Succesvol uw huis of appartement verkopen

Er komt heel wat kijken bij de verkoop van vastgoed. Veel paperassen en tal van wettelijke verplichtingen. En de juiste vraagprijs bepalen is niet zo makkelijk als het lijkt. Is die onrealistisch hoog, dan schrikt u kopers af. Is de vraagprijs te laag, verliest u geld. 

Slimme verkopers schakelen vastgoedmakelaar Ludovic in. Hij zorgt voor het papierwerk en alle verplichtingen. Met een deskundige schatting lanceert hij uw pand aan de beste vraagprijs op de markt, compleet met een marketingplan op maat.

Ook al de bezichtigingen neemt hij voor zijn rekening. Wanneer de kandidaat-koper een bod uitbrengt, dan staat Ludovic u bij om de juiste beslissing te maken. Zodat u met een goed gevoel uw eigendom verkoopt.

Dronevideo's van uw huis

Ludovic De Witte is een gelicencieerde dronepiloot die tot 120 meter hoog mag vliegen. Ideaal om bijzondere video's en foto's van uw eigendom te maken. En uw woonst nog meer in de kijker te zetten bij potentiële kopers.

Maar zelfs als u niet verkoopt zijn dronebeelden van uw woning een bijzonder souvenir voor u en uw familie. Of misschien wil u eens het dak op een snelle manier laten checken? 

Op Youtube vindt u een selectie van drone movies die Ludovic voor zijn klanten maakte.

Voor meer informatie en prijzen, neem contact op met Ludovic.

Begeleiding aankoop vastgoed

Aan de hand van uw wensen en budget gaat Ludovic op zoek. Naar het huis of appartement van uw dromen, de ideale investering in vastgoed of de nieuwe locatie voor uw bedrijf of praktijk. Ook wanneer dit niet in zijn eigen aanbod te vinden is.

Met zijn uitgebreid netwerk in de regio, weet Ludovic als geen ander het passend aanbod voor u te vinden. En omdat hij niet gebonden is aan een bepaalde bouwpromotor, architect of aannemer bent u zeker dat u geen enkele kans mist.

Van het eerste bezoek tot de onderhandelingen. Met de expertise van Ludovic aan uw zijde, bent u beter gewapend als koper. En betaalt u een correcte prijs voor het vastgoed.

Taxatie vastgoed

Wanneer u vastgoed aankoopt, voor uzelf, uw (klein)kinderen of als investering, wil u zekerheid dat u niet teveel betaalt. Dankzij een deskundige taxatie bepaalt expert Ludovic de actuele marktwaarde van het pand. Hierbij kijkt hij niet alleen naar de kenmerken van het pand. Ook houdt hij rekening met de actuele vastgoedmarkt in de regio

Met zijn uitgebreid netwerk in de regio, weet Ludovic als geen ander het passend aanbod voor u te vinden. En omdat hij niet gebonden is aan een bepaalde bouwpromotor, architect of aannemer bent u zeker dat u geen enkele kans mist.

Van het eerste bezoek tot de onderhandelingen. Met de expertise van Ludovic aan uw zijde, bent u beter gewapend. En betaalt u een correcte prijs voor het vastgoed.

Ludovic De Witte is beëdigd vastgoedexpert, aangesloten bij de Kamer van Vastgoedexperten. Daarnaast is hij een erkende schatter van de Vlaamse Belastingsdienst (VLABEL). Dus ook bij nalatenschap, schenking, liquidatie of taxatie voor een (hypothecair) krediet zit u met een taxatie door Ludovic De Witte helemaal goed. 

Puttenhoflaan 24
B-2970 Schilde
03 / 600 03 05
0495 / 517 732
info@ludovic.be
 

Altijd op afspraak, 7 dagen op 7.
Discretie verzekerd.