U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Onze diensten

Naast de gebruikelijke makelaars diensten, belichten we graag nog enkele van onze specialisaties

Zoekopdrachten

Na een uitgebreide analyse van uw wensen gaan wij binnen de door u bepaalde timing en budget op zoek naar de ideale vastgoedaankoop voor u.
Wij beperken ons steeds tot enkele zoekopdrachten om de kwaliteit van onze diensten te kunnen garanderen. Dankzij ons uitgebreid netwerk in zowel residentieel als bedrijfsmatig vastgoed kunnen wij u op efficiënte wijze een selectie maken. U bespaart tijd, vermijdt onnodige ergernissen en onze tussenkomst behoedt u voor een impulsaankoop.

Daar wij ons niet beperken tot een eigen vastgoedportefeuille en geen deel uitmaken van een aannemersbedrijf, architectenbureau, investeringsgroep of bouwpromotor kan u steeds rekenen op eerlijk en helder advies.

Schattingen

Bij een plaatsbezoek maken ook wij een gratis en vrijblijvende schatting, dit is een beknopte inschatting van de waarde van het eigendom in de huidige markt. Dit geeft u alvast een idee van wat de waarde zou kunnen zijn op basis van onze eerste indruk en de beschikbare gegevens. Onze 15 jaar ervaring als makelaar en schatter/taxateur komen daarbij goed van pas.  Deze waardebepaling kan de basis zijn van een correcte prijsstelling.

Taxaties

Voor een taxatie/waardebepaling van uw bestaand vastgoed of een toekomst eigendom kan u bij ons terecht.

Het taxatierapport is de uitgewerkte versie van de schatting waarbij we een gedetailleerd verslag maken op basis van een reflectie nauwkeurige informatie zoals de bouwplannen, vergunningen, verplichte codes en opzoekingen, vergelijkingspunten en een gedetailleerde berekening.
Hierdoor kan u objectief de waarde van het eigendom peilen. Dit rapport staat vrij van een eventuele latere verkoopsopdracht of latere vraagprijs. 

Dit kan ook in opdracht van uw bank, boekhouder, in het kader van een kredietlijn of de liquidatie van de vennootschap, alsook voor een nalatenschap of een schenking. Wij zijn erkend VLABEL schatter. (Vlaamse Belastingsdienst)

Puttenhoflaan 24
B-2970 Schilde
03 / 600 03 05
0495 / 51 77 32 (Buiten de kantooruren)
info@ludovic.be
 

Steeds op afspraak 7/7 en in volle discretie bij u of bij ons

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK